Hur Prep en hjälm för Paint

Anpassa en hjälm gör att du kan visa din personlighet och kreativitet samtidigt vistas tryggt. Inköpta färdigmålade hjälmar har en högglansig finish som skyddar basen skikt av färg och underlättar rengöringen av hjälmen. Vid tillämpning av ny färg på en hjälm, hämmar högblank finish den nya färgens förmåga att fastna på ytan av hjälmen. Rätt förberedelser säkerställer att den nya färgen vidhäftar till ytan av hjälmen utan flagning eller flisning. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Plastbehållare 320-grit sandpapper
Vatten
600-grit sandpapper
ren trasa
Maskeringstejp
putstrasa
Aerosol primer
Visa fler instruktioner
1

bort anslutna tillbehör från hjälmen genom att ta bort skruvarna från varje fäste med en stjärnskruvmejsel. Ställ in skruvarna i en plastbehållare.
2

Blöt en bit av 320-slippapper med vatten. Sand ytan på hjälmen med hjälp av små, cirkulära rörelser. Skölj hjälmen med rent vatten efter du sand hela ytan av hjälmen. Fortsätt att slipa om du ser någon högblank finish kvar på hjälmen.
3

Blöt en bit av 600-grit sandpapper. Sand scratch märken kvar av den 320-slippapper från hjälmen, med små cirkulära rörelser. Skölj hjälmen efter slipning. Torka överskottsvatten från hjälmen med en ren trasa. Ställ hjälmen i en solig plats i 45 minuter för att avlägsna kvarvarande fukt från hjälmen.
4

Wrap maskeringstejp runt alla icke-löstagbara hjälm komponenter. Se till att ingen maskeringstejp sitter på ytan av hjälmen.
5

Torka ytan av hjälm med en putstrasa. Häng hjälmen på en säker plats.
6

Spray tre ljus lager med grundfärg på hjälmen genom att hålla spetsen av en aerosol primer kan sex inches från ytan på hjälmen och rörliga burken i en svepande rörelse med spray-knappen intryckt. Låt primern härda i 45 minuter mellan lagren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110000.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.