Små knep för att göra min 1300 Hayabusa har mer makt

Suzuki Hayabusa är i dag en av de mest kraftfulla produktionsverktyg motorcyklar i tillvaron. Med mild tuning och några knep racing, kan även Hayabusa förbättras för att bättre ta på Kawasaki Ninja ZX12R och handfull MV Agusta motorcyklar som ger en bättre toppfart och 0-till-60 gasrespons. Till skillnad från vanliga motorcyklar, där en enkel luftfilter och avgassystem radikalt förändra makt dynamiken i motorcykeln kommer Hayabusa inte åtnjuta vare sig på grund av de redan utmärkta strömmande luft /avgassystem. I alla situationer där en ryttare vill förbättra hästkrafter av Hayabusa, snarare än den användbar kraft, omfattande motor och maskin arbete är nödvändigt för att få ens en liten effektökning över lager. Elektroniska programmerare att förbättra Märkeffekt


Med ett elektroniskt insprutningssystem, svarar Suzuki Hayabusa gynnsamt att tillsätta en Power Commander elektronisk programmerare till motorn. Dessa programmerare kalibrera bränsle kurvan att göra det bästa av högoktanigt bränsle. I lager formulär, kan motorcykeln köras på 87 eller 89 oktan pumpar bränsle. Tillägget av en programmerare gör det nödvändigt att köra 91 eller högre oktan bränsle, men avvägningen är att den högre oktan bränsle ökar användbara hästkrafter på motorcykeln, om så bara med ett litet belopp. Räkna inte mer än en 2 till 8 hästkrafter ökning av tillsättningen av en makt programmerare.
Dikväveoxid Kits att förbättra märkeffekt

Single-shot lustgas kit avsevärt förbättra effekten av Suzuki Hayabusa i racing situationer, när de används klokt, inte alltid kräver motorförändring att köra. Nitrösa kit kan vara relativt enkel att installera, men vid högre effektnivåer de kräver noggrann trimning av motorn för att förhindra att dominera motorn interna och potentiellt skadliga komponenter. Det bästa alternativet när du installerar lustgas på en motorcykel är att få arbetet utfört på en certifierad återförsäljare eller butik där du vet att sådant arbete har slutförts tidigare.
Electric Shifter Kits att förbättra användbar kraft

Elektriska shifter kit som finns för Suzuki Hayabusa förbättra makten genom att förbättra gången rider svar. När de konkurrerar i slutna kretsar dragracing, är den enskilt viktigaste faktorn som krävs för att vinna tävlingar hur snabbt och exakt kan du flytta motorcykeln redskap. Elektriska shifter kit skär övergången tiden för en manuell växellåda avsevärt, minskar E /Ts från 1/2 till en hel sekund. Satserna installera i stället för den befintliga spaken shifter, och medan de tar tag att vänja sig, de fungerar anmärkningsvärt väl för att ge dig full användning av all den kraft av motorcykeln.
Utökade Swing Arms att förbättra användbar kraft


Även om de har blivit något av en modeaccessoar för gatan motorcyklar, cyklar försedda med utvidgade svängarmar avsevärt minska sina kvartalet sjömil tider genom att tillåta föraren att köra segare dragrace däck snarare än street däck utan risk för den främre änden av motorcykeln lyft för långt bort från marken. Medan det förväntas när under kraftig acceleration för framdäcket för att lyfta lite, kräver för mycket lyft föraren att släppa upp på gasen för att få framdäcket tillbaka till marken, och därmed motorcykeln tillbaka under kontroll. Med en förlängd swing arm, är cykeln mindre benägna att framhjulet hiss, vilket gör att ryttaren att stanna kvar på gasen under längre perioder utan att tappa kontrollen över cykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110833.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.