Hur får man bort bafflar från en Harley?

Ta bort skärmarna på en Harley görs vanligen för att skapa en starkare ljud för skjutsen. Många Harley-åkare tror att starkare rör rädda liv eftersom en cykel som hörs är en cykel som har sett. Innan du tar bort mellanväggarna, bör en Harley ägare inser att prestandan kommer att släppa ut lite som ett resultat, ta bort mellanväggarna förändrar hur luften rör sig genom motorn och avgassystemet. Saker du behöver
Electric drill
1 3/4-tums hålsåg
skärolja
Spetstång
Visa fler instruktioner
1 < p> belägga insidan av avgasröret med skäroljan. Den skärolja förhindrar gnistor och skärvor av metall från att flyga runt avgassystemet som du skär
2

Använd borrmaskin och hålsåg för att skära genom baffeln -. Den ihåliga cylindern i mitten av den bakre delen av röret. Den är svetsad till en metallplatta som håller baffeln på plats. Placera hålet såg över öppningen och börjar skära. Om gnistor börjar flyga, kanske du vill stanna och åter belägga ljuddämpare med skärolja.
3

Använda nål-tång, ta bort baffeln. Twist det, vrid den och bända upp den tills du kan dra baffeln från mitten av ljuddämparen. Upprepa samma process på ljuddämparen.
4

Starta motorcykeln och ta det för en provtur. Ljudet kommer från det som nu är ett rakt rör bör vara djupare och throatier än det var innan. Med tiden kanske Harley prestanda avta och du kanske behöver för att åter ställa motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107763.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.