Hur man använder en Hypercharger

Om du är en motorcykel ägare eller ryttare och vill ge din cykel en extra "oomphf" av makt, använd en hypercharger. Hyperchargers använder mycket av samma turboteknik som finns i bilar. En hypercharger monteras på en motorcykel motor på den yttre kanten och låter mer luftflöde in i motorn, vilket ger den mer hästkrafter och fart. Du bör alltid ha en professionell mekaniker installera delen, men en gång monterats, med hypercharger kräver viss finjustering och anpassning. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Starta cykel och öka gasen. Lyssna efter det motorljud som det borde vara högre nu när hypercharger är på motorcykeln. Lyssna efter eventuella backfires eller känner för långsamma svar på gasen när du ökar varvtalet. Om detta måste du justera hypercharger.
2

in skruvmejseln i de två justerskruvar på baksidan av hypercharger. Vrid medurs för att minska hypercharger med 1/4 varv steg. Om motorn är stamning eller misständningar, vrid 1/4 varv steg på skruvarna tills misfires upphör.
3

Hoppa på cykeln och gå för en provtur. Gå till en motorväg eller en väg som tillåter högre hastigheter. Öka hastigheten till högsta lagligt tillåtna hastighet och känsla för eventuella långsamma reaktioner mellan gas ökar och motorvarvtal. Om det finns, dra över och vrid skruvarna ytterligare 1/4 varv steg medurs.
4

Testa justeringen igen. När misständningar och trög stopp svar, är hypercharger bra att gå.
5

Gå rida, men håll det på gällande hastighetsbegränsning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110799.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.