Hur Sy Lappar på en skinnväst

Motorcyklister bära läder västar av många olika skäl. De erbjuder skydd, värme och fickor för att bära saker i. Motorcyklister också använda sin skinnväst att visa de många patchar som samlas. Dessa fläckar kan annonsera där de har rest, händelser som de har deltagit, utmärkelser de har fått eller ens ett minnesmärke för en förlorad vän. Den motorcyklist tar antingen västen och lappen till en professionell butik som ska sys på, eller så kan de göra det deras egen, om de har en symaskin. Plåster kan sys på inom några minuter om du följer några användbara tips. Saker du behöver
symaskin utrustad med en kraftig nål
tråd att matcha patch trim
tejp
Visa fler instruktioner
1

Placera skinnväst ut på en plan yta och bestämma var du vill placera plåstret. Undvik söm områden och fickor som dessa är svårare att sy in i eller genom. Om du har flera patchar för att sy på en gång, lägger ut dem tills du är nöjd med arrangemanget.
2

Använd tejp för att hålla plåstret på plats. Rulla en liten bit tejp i en cirkel med den klibbiga sidan utåt. Platta bandet ut och hålla det på lappen och sedan till västen. Du kan använda dubbelhäftande tejp om du har det. Försök inte att använda rakt stift, eftersom detta kan skada skinnväst.
3

Ställ in symaskinen med färgen på tråden som matchar trimma tråden runt plåstret. Fyll en spole med matchande tråd och sätt in den i maskinens spolhållaren.
4

Justera stygn på symaskinen. Du kan använda en raksöm och sy precis innanför den yttre trim tråd på plåstret, eller så kan du välja att använda en sicksack för att sy över den yttre trim tråd av plåstret och i väst.
5

Kontrollera att du använder en kraftig nål plikt typ i din symaskin. Symaskinsnålar är antingen färgkodade eller nummer kodade för att hjälpa dig välja en nål. Ett större antal på stickor innebär att det är en tyngre nål för att sy kraftigare tyger.
6

Placera västen med tejpade på lappen under symaskinen foten foder. Arbeta långsamt och jämnt runt plåstret i antingen raksöm eller en liten sicksack. Ändra tråden till rätt färg för varje patch. Trimma alla lösa ändar av tråden när du har sytt klart lapparna på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106266.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.