Hur man byter de främre bromsbelägg på en Suzuki Dual Sport

Byta främre bromsbelägg på någon av Suzukis sortiment av dual-sportmotorcyklar åstadkoms med hjälp av en liknande process. För V-Strom-modeller, som använder dual disc-bromsar, arbetar på en tjocklek i taget för att förenkla förfarandet. Avsätt minst en halv timme för att byta bromsbelägg per bromsok. Saker du behöver
Ratchet skiftnyckel och uttag
insexnyckel ställa
pads Ersättningsbromsbelägg
Aerosol broms Cleaner Review Shop handdukar
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Ta bort det främre bromsok från framgaffeln, med hjälp av en hylsnyckel för att ta bort bromsok s bultar. Skjut bromsok off i frambromsen rotorn.
2

Häng den främre bromsok från styret med ett gummiband för att lindra bromsledningen från stress. Ta paret av pad pins från baksidan av bromsok med en insexnyckel och dra bromsbeläggen ur bromsoket.
3

Separera bromsbelägg från hållarfjädern klippet och kasta kuddar. Placera en uppsättning nya bromsbelägg runt våren klippet.
4

Torka bort all smuts och skräp från insidan av bromsok med en renare aerosol broms och torka torrt med en trasa eller handduk. Tryck bromsok s kolven tillbaka in i okhuset hjälp av en platt skruvmejsel.
5

in de nya bromsbelägg och hållarfjädern klipp i bromsoket, rikta bromsbelägg 'monteringshål i bromsoket. Sätt i pad stiften i bromsoket och genom bromsbelägg 'monteringshål, dra åt stiften med insexnyckel.
6

Skjut bromsoket över frambromsen rotorn. Fäst bromsok på framgaffeln, med hylsnyckel för att dra åt bromsok s bultar.
7

Upprepa på den återstående bromsok, om sådan finns, och förbereda den främre bromsen innan ridning. Pumpa den främre bromshandtaget flera gånger för att stänga bromsbeläggen runt bromsskivan. Stanna när bromshandtaget känns fast när den dras i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107204.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.