Hur man installerar en Solo Seat på en Yamaha V-Star 650

Passagerarsittplatser är bra när du är på resande fot med din favorit co-pilot, men det tjockt stoppad sits kan vara en nagel i ögat när det inte används. Ta bort passagerar dynan är inte tillräckligt för att rensa upp utseendet på din V-Star 650, eftersom fästena på baksidan förarsadeln utsätts för alla att se. En anpassad solo sits döljer oattraktiv fästen med en något förlängd sittdyna, samtidigt som stolen kan installeras utan problem. Endast ett fåtal verktyg krävs för det här jobbet, så att du vind genom installationen inom några minuter. Saker du behöver
Hylsnyckel
10 mm djup sockel
Visa fler instruktioner
1

Skruva av ekollon mutter från baksidan av passagerar dynan och den bakre fender, med hjälp av en hylsnyckel och en 10 mm djup sockel. Skjut kuddar från baksidan av sadeln och framför passageraren pad, skruva båda bultarna från sitskonsolen med 10 mm djup sockel.
2

Lyft passageraren pad bort av bakskärmen och bort från sadeln. Lyft den bakre delen av sadeln upp och dra stolen bort från ditt V-Star.
3

Skjut fliken under framsidan av solo säte i fästet fliken inbyggd i din V-Star: s ram, placerad under bensintanken. Sänk stolsryggen på ramen.
4

Dra kudden på baksidan av sätet upp något, sedan skruva den ursprungliga sitsupphängningen bultar genom sätets fäste och bakskärmen med 10 mm djupa uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110798.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.