Hur Koppla en bensintank från en Harley-Davidson

Med tiden bensintanken på din Harley-Davidson kan bli korroderade eller smutsigt, och du måste koppla ur och ta bort den för att installera en ny tank eller att ha den gamla tanken professionellt rengjorda. En Harley-Davidson gastank är mycket säker, men ta bort det är ganska lätt. Bara se till att tömma gasen och koppla bort allt innan du drar tanken off, du kan bryta en intrikat del av bränslesystemet om du inte gör det. Saker du behöver
Wrench in
stjärnskruvmejsel
Tänger
Empty kanna
Visa fler instruktioner
1

Dra spaken sidan släpper på din Harley-Davidson sits. Ta bort sadeln. Ta av locket på säkringshållaren vid batteriet. Starta motorcykeln. Leta säkringen märkt "Bränslepump," och dra ut säkringen. Detta kommer att orsaka att motorn stannar och dö. Du måste göra allt detta för att ta bort trycket i bränsleledningarna.
2

Koppla bort batterikabeln från batteriet, med hjälp av en skiftnyckel.
3

Använd skruvmejseln för att skruva av klämman som håller slangen till basen av gastank. Dra slangen utanför munstycket på basen av gastank, med användning av en tång. Placera en tom kanna under bensintanken, och låta all gas rinna ut.
4

Skruva den elektriska konsolen har fyra skruvar fast den på baksidan av bensintanken under sätet. Pressa plastskarven fliken och dra ut sladdar ansluter till basen av gastank från pumpen och elektriska konsolen.
5

Dra ut de två skruvarna som håller den bakre delen av tanken till Harley- Davidson ram under sätet. Skruva ur de två skruvarna som håller den främre delen av tanken till cykel ram bakom styret.
6

Lyft försiktigt upp och ta bort tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106612.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.