Hur man reparerar en cykel Avgassystem

Problem med ett avgassystem kan beröva din cykel av prestanda och kraft, samt tillåter heta gaser ut i ett potentiellt farligt område. Innan du börjar reparationen ska du bestämma om du vill ha det permanent eller använd en snabb fix för att hålla tills du kan få till en verkstad. Saker du behöver
uttag
Workbench eller plan yta
Skruvmejsel
Skruvar
Brickor
Drill
Epoxi metall patch
Hög värme måla
nya packningar och o-ringar (om de var skadade)
Visa fler instruktioner
1

Undersök avgasröret noga för att se till att du hittar alla skador. Det kan finnas uppenbara bucklor i slutet av röret, men se till att det inte finns några skador på lederna eller tätningar längre ner i röret som kan ha orsakats av effekterna.
2

Vänta på systemet svalna och ta bort avgasröret från cykeln. Kontrollera alla packningar och o-ringar för att se till att ingen har krossats av effekterna. Addera 3

Pop ut eventuella bucklor i röret med en buckla remover. Om de är för stora sedan borra genom röret och sätta en bricka och skruv i hålet. Använd brickan som en grippunkten att smälla buckla ut.
4

Fil kanterna på eventuella sprickor släta, inklusive kanter hål borrade för att poppa ut bucklan.
5

Fyll eventuella hål i röret med epoxi metall patch eller annan hög temperatur tätningsmedel och låt det härda över natten. Måla med hög temperatur färg.
6

tillbaka avgasröret på cykeln och ersätta någon av de o-ringar eller packningar du identifierade som skadas under den inledande inspektionen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109187.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.