Lägga XM till min Goldwing

Honda Gold Wing är en populär motorcykel modell som har funnits sedan 1975. Den turnerande stilen i denna motorcykel har gett många ryttare en behaglig upplevelse som övriga stil cyklar bara inte erbjuder. Med tillägg av XM-radio, kommer din Gold Wing kunna komma åt användbara vägkartor och väder insikt från 20 av de mer överbelastade platser i Amerika. Med XM radio, har du också möjlighet att lyssna på Sirius kommersiella fri radio. Saker du behöver
XM Delphi SKYFi radio
Hårtork
Visa fler instruktioner
1

Välj en plan, fast yta på instrumentpanelen för att permanent placera SKYFi radion . Rengör ytan på instrumentbrädan med den medföljande ytbehandling rengöringssats. XM föreslår att torka den valda ytan i en riktning, undvika ett cirkulärt mönster. Torka med en ren trasa.
2

Heat vaggan mount häftkudde med hårtork i några minuter. Ta bort dynan uppbackning och tryck på dynan på den rengjorda ytan häftar vid. XM påstår att tillåta 72 timmar för limmet att täta, per 3M Innovation riktlinjer. Snap bilen vaggan på vaggan mount.
3

Anslut antennkablarna till vaggan uttag genom att matcha de färgkodade ledningarna till lämpliga uttag. Detta bör göras medan SKYFi är inte inne i vaggan. Montera antennen med kraftfull magnet på en plan, metallisk yta, t.ex. locket bakom stolen eller nära SKYFi på
4

instrumentbrädan, utan hinder för att få den bästa signalen.
5

Anslut nätsladden till bilen vaggan och sätt in nätadaptern till Gold Wing strömförsörjningen eluttag.
6 < p> Anslut kabeln kassettadapter till vaggan också, sedan in kassetten i kassettspelare. Placera SKYFi inuti hållaren och slå på den. Den SKYFi kommer att få en signal och producera XM radio via Gold Wing stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107265.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.