Hur att byta batteri på en BMW R1200C

Byta batteri på din motorcykel bör vara ett underhållsarbete du utför, i genomsnitt, var ett till två år om din cykel elektriska system indikerar att batteriet kan misslyckas. Medan de flesta motorcyklar hus batterierna under sätet, BMW R1200Cs stuva sina batterier under bensintanken. Byta batteri på din BMW R1200C därför kräver att du först ta bort cykelns bensintank innan åtkomst till batterifacket. Saker du behöver
insexnyckel
Handskar
Goggles
Visa fler instruktioner
1

Skruva loss de tre skruvarna som håller din BMW: s bensintank på plats. Bultarna är placerade på båda sidor och på framsidan av bensintanken. Använd en insexnyckel för att ta bort bultarna.
2

Prop bensintanken för att ge dig tillgång till batterifacket eller ha en assistent håller bensintanken när du arbetar med batteriet.

3

Dra ut batteriet ur facket under bensintanken för att komma batteriets poäng tillgång till terminalen. Terminalerna pekar mot marken.
4

bort kablarna som leder till de punkter tillgång till terminalen för hand, börja med den negativa (svarta) terminal tråd.
5

Bifoga ledningarna till de punkter tillgång till terminalen i det nya batteriet för hand, med början med den positiva (röda) terminal tråd.
6

Installera det nya batteriet i batterifacket med polerna vända mot marken.
7

Sätt tillbaka din BMW: s bensintank genom att först installera den främre skruven och sedan skruvar sida. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108773.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.