Hur Take Off en Tire Dirt Bike

Dirt bike däck brukar bli slitna och behöver bytas. Dessutom kan många dirt bike ägare har mer än en uppsättning däck för sin motorcykel, såsom knölig däck för smuts ridning och däck paddla för sand ridning. Det är viktigt att kunna ta däcken bort din smuts cykeln. Saker du behöver
skiftnyckeln (skiftnyckel) katalog Hammer nära Old rag
Visa fler instruktioner
1

Rulla dirt bike till en platt, tillgänglig plats, och placera cykeln på en centralstödet. Det är viktigt att ta all avlasta däcket.
2

Använd en skiftnyckel för att lossa lug nut. Skruva loss muttern helt och dra bort tappen bulten. Placera den och dess bricka åt sidan.
3

Dra torget styrketår ur svingarmen och ställ den åt sidan liksom.
4

Använd en hammare för att dunka klacken bulten försiktigt och börja sin väg genom drivaxel. Sedan, när du har dunkade bulten så långt som är nåbar, grepp på andra sidan av klacken bulten med en gammal trasa och dra klacken bulten resten av vägen ut. Ställ in den, och den fyrkantiga styrketår på andra sidan, åt sidan.
5

Skjut däcket något framåt och rulla av kedjan från däckets drevet. Sedan försiktigt manövrera däcket ur bromsning församlingen. Dra distanserna från mellan däcket och svingarmen på båda sidor, och ställ dem åt sidan.
6

Dra däcket försiktigt bort från motorcykeln, var försiktig så du inte repar motorcykelns svingarmen eller delar på själva däcket (speciellt bromsskivan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106323.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.