Hur Justera Peg Motorcykel Fot för Honda Rebel 250

Honda Rebels fotpinnar är inte justerbara. En lösning för detta är att installera en justerbar offset-adapter, sedan installera fotpinnar på denna adapter. En annan lösning är att ersätta dem med fotpinnar som har förskjutningen inbyggd i dem. Det finns många adaptrar och pinnar fot tillgängliga från tredjepartstillverkare. Instruktioner
1

bort den aktuella fotpinnar. Kläm samman de två böjda slagor av saxsprinten vid botten av fotpinnen vridpunkten, och dra ut den. Skjut niten uppåt och utåt. Notera där brickorna går och hur fjädern fäster så att du kan installera dem.
2

installera din nya offset fotpinnar eller en förskjuten adapter. Se anvisningarna som följde med pinnar eller adapter, men oftast är det bara en fråga om att vända steg 1. Om du installerade fotpinnar gå till steg 5. Om du har installerat en adapter, fortsätt till steg 3.
3

Ställ in kortet till den position du vill ha den fotpinnar i. De flesta adaptrar tillåter justering i 360 grader med beloppet av den förskjutna . Se dina adaptrar instruktioner för hur du justerar dem, men oftast bara en bult är inblandad,. Lossa bulten, justera adaptern och dra åt bulten
4

Fäst Fotpinnar till adaptern efter adapterns instruktioner.
5

Flytta växelspak för den nya fotpinnen ställning vid behov. Ta sin bult. Dra bort den räfflade axeln. Flytta det, skjut tillbaka den på den räfflade axeln. Ersätt det är bolt.
6

Flytta bromspedalen för användning med din nya fotpinnen ställning vid behov. Hitta justeraren broms höjd ungefär en tum bakom höger fot peg pivotpunkt. Flytta bromspedalen uppåt eller nedåt till dina önskemål.
7

Justera bromspedalen fri lek. Det bör vara ungefär en tum av fri lek innan bromsning påbörjas. Vid slutet av bromsstången är en justermuttern. Vridning medurs minskar gratis spela, vrida justering moturs ökar fri lek
8

Kontrollera bromsljuskontakten, om du justerat bromsen positionen.. Bromsljuset ska aktivera precis innan pedal gratis spela ändar och bromsning påbörjas. Vrid justerskruvarna muttrarna på knappen för att ändra det. Strömbrytaren är på höger sida, under batteriet.
9

Justera passagerarens fotpinnar är samma procedur, förutom, naturligtvis, behöver du inte justera växelspaken eller bromsar efteråt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110792.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.