Hur Klipp Motorcykel Skärmar

Många mc-entusiaster vill ändra utseendet på lager fender för att skapa en anpassad cykel som är mer attraktiva och ovanliga. Skär genom en motorcykel fender är en enkel process. Skär genom plast eller glasfiber är lättare än att skära genom metall, men processen är densamma för att skära genom alla motorcykel fendrar. Vidta lämpliga säkerhetsåtgärder när du arbetar med elverktyg. Använd aldrig en vinkelslip utan att läsa all säkerhetsinformation. Saker du behöver
Motorcykel
Måttband
Maskeringstejp
Papper
Pencil
Hylsnyckel
färgborttagningsmedel
Work trasor
Marker
Angle kvarn
Metal skärblad
Skyddsglasögon
Hörselskydd
Grinding blad
Visa fler instruktioner
1

tejp Använd maskeringstejp för att beskriva den del av fender du vill klippa. Mät områdena och notera vilken sida varje mätning går med. Du kommer inte att kunna hålla området märkt av eftersom du måste ta bort färgen. Skriv mätningarna ner på ett papper.
2

Avlägsna fender från motorcykeln med en hylsnyckel eller vad andra verktyg behövs.
3

bort färgen från motorcykeln med färgborttagningsmedel. Torka stripperavgaser av metallen efter 10 minuter med ett arbete trasa.
4

Markera det område som du vill klippa ut på fender med en markör. Klipp längs den markerade linjen med en vinkelslip. Använd alltid skyddsglasögon och hörselskydd när du arbetar med elverktyg.
5

tillbaka fender på motorcykeln. Kontrollera passningen och form för att avgöra om ytterligare nedskärningar är nödvändiga. Markera de nya snittlinjerna på fender med en markör som förut. Gör så många ändringar som krävs för att uppnå den form du vill.
6

Placera en kall trasa över kanten på framskärm för att kyla av. Bifoga en slipning bladet till vinkelslipen och slipa kanterna på fender smidig så det finns inga grova eller ojämna kanter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110003.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.