Hur du ändrar Pluggar Motorcykel Spark

Din motorcykel behöver de goda tändstiften för att hålla den fungerar effektivt. Om du är mekaniskt benägna, kan du enkelt ändra på din motorcykel för tändstift i ett par timmar eller mindre. Dessa riktningar är inte specifika för något märke motorcykel, så det är bäst om du kolla din instruktionsbok innan du fortsätter. Bara ändra pluggar på en motorcykel med en kall motor. Saker du behöver
Tändstift
Hylsnyckel
Hylsnyckel förlängning
Tändstiftshylsa
Visa fler instruktioner
1

Samla dina verktyg. Kontrollera motorcykel specifikationer för pluggar och pluggar inköp för din visst märke av motorcykel. Se till att köpa pluggar gapped för din maskin.
2

tag i motorcykelns tändkablarna nära tändstiftet slut. Dra försiktigt bort dem från tändstiften. Om du ryck för hårt, kan du behöva köpa en uppsättning kablar också.
3

Rengör området runt tändstiftet. Du kan använda tryckluft för detta.
4

Montera skiftnyckel, utbyggnad och uttag. Placera sockeln över en av tändstiften. Ta bort pluggen från motorcykeln. Upprepa processen för andra tändstift.
5

Inspektera varje plugg. Om de visar gråaktiga eller ljusbrun färg, är din motorcykel kör om till höger. Om pluggarna är svarta, är din motor igång alltför rik och du kan ha olja problem. Om de är vita, är motorn igång magert. Också inspektera varje tändstift för spruckna isolatorer och slitna elektroder.
6

Sätt nya tändstift tillbaka i motorcykeln. Starta den första pluggen i hålet för hand. Fortsätt sedan dra åt med skiftnyckel. Gör något för hårt tändstiftet. Upprepa för den andra kontakten.
7

Placera tändstiftet trådarna tillbaka på tändstiften. Du bör höra ett kick när de sittplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106135.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.