Hur man installerar sadelväskor på en Harley 883R

Harley-Davidson byggde Sportster 883R motorcyklar för sport och prestanda ridning. Harley gav lite hänsyn till bärighet på denna cykel som är vanligt förekommande på större kryssare och modeller touring. Köpa kit sadelväska fäste från Harley-Davidson eller via eftermarknaden återförsäljare. Konsoler och väskor skruva upp lätt på ramen utan specialverktyg eller utbildning. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Standard skiftnyckel som
Allen föraren satt
pund fötter vridmoment Sadelväska skiftnyckel Mössor och konsol
Bike lift
block Wood

Visa fler instruktioner
1

Ta bort den bakre fjäderben bulten från ena sidan av fender med en insexnyckel och skiftnyckel. Installera 5/16 x 3-tums bult, smal-slot-knappen, 3/4-tums spacer och låsmutter i den bakre strut montera hålet och drag åt med en insexnyckel och skiftnyckel.
2

Ta bort den främre fjäderben bulten från ena sidan av fender med en insexnyckel och skiftnyckel. Installera 5/16 x 3-tums bult, bred-mycket knapp, 3/4-tums spacer och låsmutter i den främre strut montera hålet och drag åt med en insexnyckel och skiftnyckel.
Sida 3

Stöd baksidan av ramen på en cykel hiss så att bakhjulet lyfts fritt från marken. Palla upp bakhjulet med trästavar. Ta bort den nedre chock montera skruv, mutter och bricka med skiftnycklar.
4

Montera fästet saddlebag rullen på den nedre chock mount bolt. Rotera rullfästet så att droppformade är pekade nedåt och rullarna pekas på baksidan av cykeln. Dra den undre chocken bulten mellan 30 och 50 pund-fötter med en momentnyckel. Upprepa steg 1 till 4 på den andra sidan av cykeln.
5

Öppna påsen locket och dra upp vinyl låsspaken lock. Lyft upp spaken och skjut den bakre väskan fäste på den bakre fjäderben knappen. Tryck på framsidan av fästet på främre fjäderben knappen. Tryck spaken nedåt tills det snäpper på plats och låser fästet på plats. Tryck vinyl spaken täcka ner och stäng den ordentligt med krok-och-loop fäste.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107138.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.