Specifikationer för 2006 KTM 950 Adventure

Att välja rätt motorcykel för on /off-road turer kan betyda skillnaden mellan en maklig utfärd på mindre rest spår och en mardröm fast i leran. Den 2006 KTM 950 Adventure är ett lämpligt val för den rutinerade ryttaren. Drivs med en fyrtakts V-Twin motor producerar 96.55 hästkrafter vid 8.000 RPM och 70 pund fötter vridmoment vid 6000 rpm, är denna all-terrain motorcykel ett snabbt val för den äventyrliga rider. Funktion

2006 KTM 950 Adventure ger cyklisten en förmåga att köra till biografer eller lämna asfalten för jordnära terräng utan några eftermarknaden modifieringar. Som Tim Carrithers skrev i augustinumret 2007 av motorcyklist, "[The KTM 950 Adventure är] en superbike för dem av oss som inte håller sig till trottoaren." Detta är en all-terrain motorcykel med makt.
Geografi

KTM är en österrikisk motorcykel, cykel och moped företag med en historia som går tillbaka till 1934, då Hans Trunkenpoiz öppnade en reparationsverkstad i Mattighofen, Austira. Designad för tuff terräng, är det 2006 KTM 950 Adventure hemma på varje hörn av världen. Sandiga stigar, välpreparerade trottoar, skog höglandet och öken terräng kommer inte skrämma den här motorcykeln.
Specifikationer

2006 KTM 950 Adventure är en manuell sex -hastighet med en krom molybden ram. Sitsen är 860 mm från marken och dämpas av främre inverterade gafflar och en bakre twin-sidig svängarm. Bränsletanken har maxkapacitet på 5,8 liter och en vanlig bränsle-nivå varningslampa som lyser när det är dags att tanka. Bakhjulet Bredden är 4,3 inches med en lager 150/70 R18 däck, och framhjulet bredden är 2,2 inches med en lager 90/90 R21 däck. Dubbla skivbromsar pryder främre rotorn, och en enda skiva broms bromsar bak.
Överväganden

Enligt motorcyklist, bör ägarna eller potentiella köpare av dessa motorcyklar se upp för impotent vatten och /eller bränslepumpar, rostiga ekrar, korroderade elektriska anslutningar, calamitous starter buller. Varje fordon har sin specifika uppsättning av problem till en faktor i kostnaden för ägandet.
Varning

Respekt kraften i on /off-road motorcyklar kan betyda skillnaden mellan komma hem säkert och en resa till sjukhuset. Den 2006 KTM 950 Adventure är en snabb motorcykel som lämnar utrymme för fel samtidigt på asfalt eller en tuff terräng. Hjälm, handskar, stövlar och skyddskläder kommer att minska skador på grund av en krasch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107165.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.