Hur mäter för Styre Risers

Mätning styret stiger är viktigt att ställa in höjd och position på styret för din motorcykel. Riser är en typ av fäste för styret som är anslutna till den tredubbla trädet. De justerar höjden på styret för att ge en bättre körställning. Den typiska höjd på styret risers är 4 inches, men de finns i flera former och storlekar. Du kan hitta styret risers för köp på nätet eller på en motorcykel delar butik. Saker du behöver
Måttband
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sitt på motorcykeln med fötterna på marken. Simulera ridning cykeln genom att ta bort cykelställ, sätta fötterna på marken och lyfta armarna upp till platsen för styret. Har en vän mäta avståndet från din hand till marken med ett måttband.
2

Ställ cykeln tillbaka på cykelställ. Lossa skruvarna som håller fast styret i stammarna med hylsnyckel. Skjut styret framåt så de kommer att vara ur vägen.
3

Luta dig tillbaka på motorcykeln och ta bort cykelställ. Sitt upprätt för att simulera ridning cykeln. Lyft armarna till en bekväm position. Har kompis åtgärd från händerna ner till marken.
4

Subtrahera mätningen i steg 3 från mätningen i steg 1. Resultatet kommer att vara den höjd som behövs för den nya styret riser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111345.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.