Hur du anpassar en Full Helmet Face Motorcykel

En full face hjälm ger dig mycket större skydd i händelse av en olycka. Eftersom det täcker hela ansiktet och har en haka bar för ökad säkerhet, full face motorcykelhjälmar är ett säkert val för alla som kör en motorcykel. Det finns också ett par enkla sätt att anpassa en hjälm. Saker du behöver och White full face motorcykel Pencil hjälm
eller raderbara markör
Paint
Paintbrush
Visa fler instruktioner
1

Välj eller dra en design för din hjälm innan du köper målarfärg. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma vilka färger du behöver och kan spara pengar. Den enda begränsningen på utformningen av hjälmen är din egen kreativitet.
2

Använd en hög hållbarhet akrylfärg som inte kommer att chip eller avklingar i en hjälm. Akrylfärg kan appliceras direkt på hjälmen utan att strippa den ursprungliga färgen.
3

Välj en design som gör att du kan lämna ögonskydd orörd, såsom racing ränder. Vanliga konstruktioner inkluderar en skalle, flammar, drakar och seriefigurer, men bilden bör uttrycka din stil och smak.
4

Använd en vit eller neutral färgad full face hjälm som bas för din design, som andra färger kan störa din målning.
5

Skiss ut din design på hjälmen själv med en penna eller raderbart markör innan måla den. Detta gör att du kan korrigera eventuella dimensionering eller fel andel, samt skapa riktlinjer för dig att fylla i med färg.
6

Måla baksidan, sidorna och toppen av hjälmen enligt designen du valde och skisserade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106753.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.