Hur Bärgning & Rebuild en motorcykel

Den ombyggnad och restaurering av en motorcykel kan du kombinera ett intresse i fordonen och en uppskattning av hantverk och hårt arbete. För att bli framgångsrik, måste du börja med ett komplett utbud av motorcykel verktyg och utrustning, samt goda kunskaper i mekanik. Innan ombyggnad men du kommer att behöva bestämma vilken cykel du vill rädda och återuppbygga. Saker du behöver
Komplett utbud av verktyg motorcykel mekaniker
svetsare (eventuellt) katalog Motorcykel och komponenter
Visa fler instruktioner
1

Forskning och bestämma typ av cykel du vill rädda och återuppbygga. Om du ska gå ner i klassiska motorcykel vägen, anser återuppbygga en engelsk cykel från 1950-talet eller 1960-talet, som är populära val bland entusiaster, enligt Vertical Scope Inc. 's hemsida "Motorcycle." De 650cc twin-motor English cyklar i slutet av 1960 och början av 70-talet är ett alternativ om du föredrar en cykel med komponenter som är mer lättillgängliga.
2

Köpa cykel du vill bygga tillsammans med någon komponenter som kommer att behöva bytas ut. Se till att du får tag på instruktionsboken eller tillverkarens delar boken motsvarar cykeln också. Utför en tår-down av din motorcykel och dokument alla delar med anteckningar och bilder. Ordna dem på ett sätt som är organiserad och lättillgänglig.
3

Ta motorn till en motor verkstad, helst en som specialiserat sig på den typ av cykel du har, för att det ska vara tillräckligt rengjorda . Motor butiker kommer också att ha de verktyg och kunskaper som behövs för att bygga någon av de motorkomponenter som behöver det, samt polering av metall.
4

Strip cykelns färgen genom sandblästring ramen och svingarmen. Analysera ramen och svingarmen för eventuella skador som sprickor, extra hål och vändningar. Svetsa eventuella sprickor och reparera andra skadade områden.
5

Ersätt alla skruvar och muttrar. Använd rostfria ersättare som är så nära den ursprungliga storleken som möjligt. När du byter ut reglarna motorramen, men den exakta storleken måste användas, annars kommer du att stöta på vibrationer och ytterligare problem i framtiden.
6

Inhandla några reservdelar som är skadade. Stötdämpare för många klassiska motorcyklar kan köpas nytt. Har dina gafflar ombyggda av ett gafflar specialist om du märker några böjar eller sprickor. Andra komponenter som kan behöva bytas ut eller byggas inkluderar nav, bromsar och fälgar.
7

pulverlack ramen, svingarmen och alla frame-komponenter enligt cykelns ursprungliga färg eller till din estetiska preferenser. Re-krom några metalldelar som har rostat eller förlorat sin glans tillbaka cykeln till sin ursprungliga glans.
8

Rebuild cykeln med alla de ombyggda och utbytta komponenter när pulvret-rockar torka helt . Förvara din motorcykel i en ren, torr och varm plats för att säkerställa att den bevaras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109501.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.