Hur till Ändra Harley Bromsbelägg

Bromsarna på en Harley-Davidson motorcykel kräver inte mycket i vägen för övergripande underhåll, med undantag för återkommande kontroll av dynorna är slitna för att avgöra när de behöver bytas. Pad bytesintervall beror på flera faktorer, inklusive vilken typ av ridning och hur hårt bromsarna används. Vid byte Harley-Davidson bromsbelägg, för säkerhets kuddar för både de främre och bakre bromsarna bör bytas samtidigt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
SPACKEL
Nya bromsbelägg
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
Rear Pads
1

Ta bort behållarens lock på den bakre huvudcylindern att möjliggöra fluid expansion och inre trycket att fly när bromsoken är indragna.
2

Lossa de små monteringsskruvarna (pad-pins) som fäster broms kuddar med hylsnyckel. Skjut bladet på spackel mellan dynan och tjocklek. Skjut bromsok tillbaka in i hålet genom att stadigt tryck med flata kniven.
3

Dra pin-pads tills insidan pad kommer gratis. Ta inte bort pin-kuddar från bromsok skon ännu, du kommer att behöva använda dem för att anpassa den nya dynan
4

Installera nya inuti dynan i samma orientering, med den böjda sidan vänd. till baksidan av cykeln. (På Softail modeller kurvan behöver riktade uppåt.) Sätt i stiftet-kuddar tills du hör ett tydligt "klick". Dra inte åt.
5

Skjut utanför bromsbelägg s bromsok tillbaka in i hålet med den platta av spackel. Kontrollera att insidan pad är stadigt på plats och nu helt ta bort dyna-pins, frigöra utanför dynan. Installera den nya dynan och ersätta pad-stiften, dra åt dem med momentnyckel till mellan 180 och 200 tum-lbs.
Front Pads
6

Lossa, men ta inte de pad-pins med hylsnyckel. Ta bort bromsok montering bultar och dra bromskaliperenheten fri från gaffeln.
7

Skjut bromsok tillbaka in i hålet genom att stadigt tryck med den platta sidan av spackel. Ta Pad-stift och kuddar från bromskaliperenheten.
8

Installera de nya kuddar i samma riktning. Sätt i pad-stiften tills du hör dem klickar på plats. Dra inte. Sätt tillbaka bromskaliperenheten till gaffeln. Dra åt den övre (långa) monteringsbulten och sedan botten (kort). Dra åt botten monteringsbult först, sedan toppen, till mellan 28 och 38 ft-lbs med momentnyckeln. Dra åt pad-pins till mellan 180 och 200 tum-lbs.
9

Starta cykel, pumpa bromsarna tills elektroderna kontaktar skivan. Kontrollera vätskenivån och sätt tillbaka tanklocket. Provkör cykeln. Avlufta systemet om bromsarna känns svampiga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109163.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.