Hur gör jag kolla oljan i en Suzuki Boulevard?

Även Suzuki Boulevard linje cruiser motorcyklar likna USA-tillverkade V-twin motorcyklar, har Suzukis ingenjörer konstruerade sina maskiner för att vara lätt att underhålla och egen. Kontrollera oljenivån på en av Boulevard motorcyklar är så lätt som att hitta sin lins oljenivå, monterat en runda glas port på motorns vänstra vevhuslock. Oljenivån linsen har ett par märken präglade på toppen och botten av linsen, vilket indikerar mängden olja i motorn, vilket eliminerar behovet av en rörig mätstickan. Instruktioner
1

Starta motorcykeln och låta sin motor för att värma upp i fem minuter. Detta gör att oljan i motorn för att expandera något, ge dig en korrekt avläsning på oljenivån linsen. Stanna motorn och slå av tändningen.
2

Knäböja till vänster om motorcykeln och lokalisera linsen oljenivån på vänster vevhuslock. Ta tag i motorcykelns ram med ena handen och den vänstra styret med den andra. Skjut upp motorcykeln i upprätt läge och håll den där för att fylla linsen oljenivån.
3

Notera oljenivån i förhållande till de övre och undre markeringarna tryckt på objektivet. För bästa resultat bör oljenivån vara centrerad mellan de båda varumärkena. Sänk motorcykeln på sin cykelställ.
4

Höj eller sänk oljenivån som behövs för att få oljenivån till mitten av linsen. Tillsätt olja i oljan fyllmedlet ovanför oljenivån linsen, hälla i små mängder olja i taget för att gradvis höja oljenivån. Sifon överflödig olja ut genom oljepåfyllningen med en handpump för att sänka oljenivån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107069.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.