Cobra Light Bar Problem

En Cobra Light Bar är ett elegant sätt att montera och styra de främre lamporna på en motorcykel. Det möjliggör för en mängd olika anpassningar och integrerar med cykelns befintliga blinkers. De flesta ägare hittar Cobra ljus bar en viktig del av sin motorcykel som effektivt hanterar det elektriska systemet för alla främre belysning behov och samtidigt behålla en elegant utseende. Trots populariteten av Cobra ljus bar, problem med installation och funktion är inte ovanligt. Vindrutor

kompatibilitet med andra motorcykel komponenter är oftast bra, passar vissa modeller av vindrutor inte väl med Cobra ljus bar. Ljuset bar inte tillhandahålla en förlängning kit som gör att den passar runt vindrutor av varierande former och storlekar. Men detta kommer inte att lösa alla problem. Kontrollera alltid med återförsäljaren eller tillverkaren för kända problem i hopkoppling av en Cobra ljus bar med den nuvarande eller förväntade vindruta för din cykel.
Wiring

installation och funktion av de elektriska trådarna trädd genom Cobra Light Bar kan vara problematisk. Vissa ägare tycker trådarna för kort för att rymma längden av stången. Mechanics kan lösa detta problem genom att exponera några av trådarna utanför ljuset bar för att minska deras önskad längd, men detta kan medföra andra problem. En tråd utsatt för väder och elementen kan orsaka en kort, och strålkastarna kan sluta fungera.
Blinkers

Cobra Light Bar marknadsförs som en flexibel komponent som integrerar väl med en motorcykel befintliga blinkers. Men vissa ägare att den här integrationen utmanande att utföra under installationen. För att råda bot på dessa klagomål, började företaget även sina egna blinkers i Cobra ljus bar paketet från och med 2004. Det är möjligt att köpa en Cobra ljus bar tillverkats före denna dag, vilket kan komplicera installationen genom att tvinga ytterligare kabeldragning. Nöjda med det slutliga
Hållbarhet

Många ägare resultat av en bra Cobra ljus bar installation. Men några klagomål på konsumentwebbplatser föreslår att kvaliteten inte sista. Några av komponenterna i en Cobra lätt bar är plast, och över tiden kan inte hålla upp till normala motorcykel vibrationer. Försämring av material inne i baren kärna har påverkat vissa ägare också. Vidare kan den blanka kromyta av ljuset bar inte vara tillräckligt tjock för att dölja de mindre önskvärda färgerna hos metallen under.
Kundtjänst

När problem uppstår vid installation eller funktion en Cobra ljus bar, kan företaget inte alltid att lita på för bra service. Många ägare rapporterar problem interagerar med Cobra för att lösa problem med lager blinkers integration och krångla komponenter. Företaget har frustrerad vissa användare genom felbedömt skulden för oförenligheter och erbjuda lösningar som inte direkt rör problemen. Trots dessa enstaka händelser, de flesta Cobra ljus barägare har aldrig ett problem, och produkten har ett gott rykte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107084.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.