Hur Återskapa Ninja 250 Förgasare

Du kanske bestämmer dig för att bygga om förgasaren på din Ninja 250 motorcykel av många skäl. Oavsett om du har en äldre motorcykel som du just drog ut av lagring eller du är åter jetting förgasaren och utför en tuneup att åtgärda prestandaproblem, kommer du utföra ombyggnad procedure.The återuppbyggnaden innebär demontering av förgasare och rengöring av komponenter till då ihop förgasaren. Ta bort förgasaren från motorcykeln innan du återskapa den och hålla förgasarna på rälsen hela denna process för att hålla dem i rätt synk. Saker du behöver
Förgasare rengöringsspray
Phillips skruvmejsel
Assorted platt huvud skruvmejslar
Rulle
koppartråd Ruler
Avbitare
Visa fler instruktioner

1

Vänd förgasaren över och skruva ur de fyra hållare skruvarna som håller flottören skål till förgasaren. Dra float bowl upp och stänga av förgasaraggregat. Ställ den åt sidan med hållaren skruvarna.
2

Hitta den horisontella hållarstift off ovanpå flottar, och skjut tappen fri från flottar. Dra flyter ut ur förgasaraggregat.
3

Rotera jet motsols tills den lossnar från förgasaren montering och ställ den åt sidan. Ta pilot jet på samma sätt.
4

Skär tre segment av koppartråd en fot i längd, och vrid två stycken tillsammans. Sätt in de tvinnade trådarna i de stora dysor för att driva ut alla kvarvarande uppbyggd kvar från bensin. Den slutliga bit tråd
5

Bunch, och använda den för att rensa ut de mindre jet hålen i förgasaraggregat.
6

Spray förgasaren renare i varje stråle hål, tills vätska kommer genom den andra sidan klart.
7

Skruv alla av strålarna tillbaka in i botten av förgasaren. Ställ in flottören höjd genom att böja metallen fliken på bränsle nålen, så flottörerna röra vid botten av bränslet nålen.
8

Skruv flottören skål tillbaka på förgasaren. Upprepa för att återuppbygga den andra förgasaren och installera om förgasaraggregat på din Ninja 250 motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111102.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.