Hur Rikta den främre änden av en Harley Road King

Det är en enkel och prisvärd metod för att rikta hjulen på din Harley Road King. Du behöver inte gå till en mekaniker att göra det, du kan göra det hemma med hjälp av lina eller ljust färgad sträng. Motorcykel hjul behöver inte vara mer exakt än ca 0,5 mm inriktning, men med den här metoden kommer att hjälpa dig att justera dem så noggrant som möjligt. Saker du behöver
Bright-färgad sträng (åtta meter) katalog Handhållna laser eller pekare
Visa fler instruktioner
1

Placera cykeln på dess mitt stå eller använda trä eller stenblock för att stödja båda sidor.
2

Hitta mittpunkten i strängen. Passera den genom bakhjulet, linda in den över bakkanten på den bakre däcket.
3

Kör strängen till framhjulet parallellt med marken. Dra ändarna på strängen framåt till framhjulet.
4

Tape de två fria ändarna av strängen till slitbanan i framdäcket där de möts. Detta kommer att hindra strängen från att flytta eller byta position. Det kommer att hålla det tätt och spänd.
5

Ta fram ändarna av strängen. Vrid framhjulet rakt fram. Ner på marken framför framhjulet. Inspektera hela vägen ner till baksidan slips. Dra i snöret slutar spända.
6

Använd en sträng ände från sidan av framhjulet och dra den mot däcket. Titta på där strängen träffar sidoväggarna hos det bakre däcket. Manövrera strängen så att den vidrör den bakre däcksidan. Upprepa detta steg för den andra sidan av motorcykeln.
7

Dra strängen framåt när strängen är spänd mot bak-däcksidor. Den spända snöret dras framåt skapar en referens till det bakre hjulets anpassning.
8

Inspektera hur strängen ser ut mot framdäcket. Knuffa däcket åt vänster eller höger för att anpassa den så att den är parallell med båda sidor av strängen. Jämför avståndet av strängen från ena sidan till den andra. Strängen bör vara parallell med framhjulet och vara samma avstånd på varje sida.
9

Granska justeringspappret. Om strängen lutar åt höger som avses den bakre hjulet som leder till höger. Justera bakaxeln att räta hjulet och justera båda däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110719.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.