Victory Avgassystem Instruktioner

Victory specialiserat sig efter system på marknaden avgassystem för motorcyklar. Dessa avgaser kan installeras för dekorativt, prestanda eller skäl reparation. En krom avgassystem kan tillföra värde och stil till din motorcykel. Andra sorter av avgaser kunde lägga till lite makt. Och naturligtvis, som ersätter ett gammalt avgassystem som är för högt, är tråkigt klingande, eller inte fungerar annat skäl att installera en eftermarknad systemet. Trots de många typer avgassystem Victory erbjudanden och många typer av motorcyklar, är installationen i princip samma. Saker du behöver
Motorcykel bruksanvisning
WD-40
Skiftnyckel
Avgaspackning
gängsmörja
butik trasa
Visa fler instruktioner

1

Ta bort den gamla avgaserna från din motorcykel. Coat skruvarna som håller avgaserna på plats med WD-40. Låt WD-40 för att suga in i 10-15 minuter. Lossa och ta bort skruvarna genom att vrida dem motsols med en skiftnyckel. Dra avgaserna bort från motorcykeln med händerna.
2

loss den gamla packningen från insidan av motorcykelns avgasporten. Den sitter flera inches inuti hålet från vilken du bara bort avgasröret. Lossa och tagit bort några bultar som håller packningen på plats. Dra packningen ur avgasporten med handen. WD-40 kommer att bidra till att undanröja och korroderade eller snäva bultar.
3

bort kol, smuts och andra uppbyggd från områden på motorcykel som du tog bort avgasröret och packning . Torka av motorcykeln med en trasa.
4

Doppa nya packningen i gängsmörja.
5

Sätt den nya packningen i avgasporten från som du tagit bort den gamla packningen. Säkra packningen på plats genom att sätta in och dra åt bultarna genom hålen i packningen och avgasporten.
6

Installera det nya avgasröret arbetar från framsidan till baksidan börjar med huvudet röret. Installera det nya röret blir en återföring av gamla rör borttagningen. Placera huvudledningen av avgaserna i avgasporten. Justera vinkeln på avgaserna för att rada upp monteringshålen av avgassystemet med hålen i motorcykeln. Skruva bultarna i hålen genom att vrida dem medurs med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110718.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.