Hur man byter en motorcykel horn med en bil horn

Motorcykel horn är ganska låg volym och högt i tonhöjd, jämfört med bil horn. Resultatet är ett horn som är svårt att bli hörd över radio-och vägbuller. Bike ägare väljer ofta att installera en större horn som en bil horn eller ens en air horn. Ju högre volym och djupare tonen tenderar att få förarnas uppmärksamhet eftersom inte bara är de sannolikt att höra horn, men de kommer att uppfatta det som ett hot. Denna kombination av faktorer är oftast tillräckligt för att tränga distraktioner och få omgivande förarnas uppmärksamhet. Saker du behöver
mekaniker skiftnyckel som
U bult
Trådklipp /strippor
Terminal kit
Terminal VECKARE
Bil horn
Silicon fylld butt-skarvar
12 -gauge wire (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Ta motorcykeln hornet med skiftnycklar. Bestäm monteringsplatsen för bil horn.
2

Montera hornet på en ramröret med U bult. Dra U bulten ordentligt med en skiftnyckel. Addera 3

Bestäm om de ursprungliga horn trådarna kommer att nå bilen horn. Förläng trådarna om nödvändigt genom att klippa en lång tråd tillräckligt länge för att göra anslutningen för både ström leder. Skär 1/4 tum av isoleringen bort av varje ände. Skarva samman trådarna med en kisel-fylld butt-skarv och en terminal VECKARE.
4

Välj rätt terminal typ för bil horn. Crimp rätt terminal på horn slutet av trådarna med terminalen verktyget. Anslut terminalerna i sina flikar på bilen horn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106965.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.