Hur man borra ett hål i en Styre

borra ett hål i din cykel eller motorcykel styret kan vara knepigt, beroende på borrkronan tendens att gå på kurvan i baren. Detta är inte ett svårt problem att lösa, så länge du har rätt verktyg för jobbet. Bara att försöka borra hålet utan förberedelse av ytan är garanterad att gå borrkronan och eventuellt även bryta lite helt. Saker du behöver
Sandbag eller virke
Hammer
Körnare
Drill
Borr
Visa fler instruktioner
1

Placera styret på en fast yta som inte kommer fördärva krom, såsom en påse av lek sand eller en bit av virke. Den position där du vill borra hålet bör vara vinkelrätt mot marken.
2

Håll körnare stadigt på plats med sin spets på exakt plats som du vill borra hålet i . Addera 3

Strike centrumstöten ordentligt med hammaren för att skapa en liten inbuktning i ytan av den runda metall. Placera körnare i samma position och slå den med hammaren igen för att se till att det finns tillräckligt av en torva i metall för borren att bita i.
4

Ladda borren in i borren , och sedan placera spetsen på borren på den plats där du slog metallen med körnare. Använda en medelhög-låg hastighet med borr, börja att borra igenom metallen på styret, fortsätter tills du har passerat genom metallen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111012.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.