Hur man skjuts en Suzuki Boulevard S40

Suzuki Boulevard S40 använder en 12-volts batteri. Även om batteriet är ungefär halva storleken av ett bilbatteri, producerar samma mängd spänning strömstyrka. Därför kan du använda en bil för att hjälpa skjuts upp batteriet på din motorcykel. Det svåra är att hitta och få tillgång till batteriet. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Hylsnyckelsats
Startkablar
Visa fler instruktioner
1

bort insexskruven som håller fast den bakre delen av sitsen till bakskärmen. Bulten är mellan ryggstödet och den bakre bakljus. Ta bort den med hjälp av en insexnyckel.
2

Demontera skruven som håller fast den vänstra sidan av sitsen på ramen av Suzuki. Bulten är belägen mellan sätet och bulten som håller fast den vänstra chock till ramen. Ta det med en 10-mm hylsa.
3

Demontera skruven som håller fast den högra sidan av sitsen på ramen av Suzuki. Bulten är belägen ovanför bulten som håller fast den vänstra chock till ramen. Ta det med en 10-mm hylsa. Duplicera detta steg på höger sida av motorcykeln.
4

Dra tillbaka och upp på sätet samtidigt för att ta bort sitsen från Suzuki.
5

Placera den röda kabelanslutningen från dina startkablar på den positiva ("+") batteri-kontakten på bilen. Placera den andra röda kabelkontakten från dina startkablar på den positiva ("+") batteri-kontakten på det urladdade batteriet på motorcykeln placerad under sitsen.
6

Placera den svarta kabelanslutningen på din tröja kablar till den negativa ("-") batteripolen på fordonet. Placera den andra svarta kabelanslutningen från dina startkablar på en omålad metallyta på ramen av motorcykeln.
7

Starta bilen och låt den gå på tomgång i flera minuter. Starta motorcykeln upp.
8

Ta bort startkablarna i omvänd ordning som du fäst dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109406.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.