Hur man installerar Grips på en Motocross

En motocross cykel är en motorcykel som utformats speciellt för tävlings smuts. Många motorcykeltillverkare säljer race-ready cyklar precis utanför utställningslokalen golvet. En typisk grusväg kommer att inkludera hopp, doserade svängar, och valfritt antal hinder. Hängande på en motocross cykel medan manövrering en smuts kurs kan vara en utmaning. Greppen (eller handtag) monterade i slutet av styret ger en plats att hänga på. Utbyte av slitna eller skadade grepp är nödvändigt för din säkerhet och kan göras på ungefär en timme. Saker du behöver
Brukskniv
Aceton
ren trasa
Grip självhäftande
Tape
Säkerhet tråd
Tänger
Visa fler instruktioner

1

Använd en vass mattkniv och skär de gamla grepp off av styret. Använd en mild klippa för att inte skada styret. Var extra försiktig på höger sida av styret eftersom det greppet täcker gas röret, som är gjord av plast. Gör ett litet snitt i slutet av greppet och prova peeling tillbaka bort av gasen röret för att hålla från att skada den.
2

Rengör styret och gas rör med aceton och en ren trasa för att få den gamla limrester av.
3

Applicera grepp lim på insidan av de nya grepp och till utsidan av styret och gaspådrag tube. Undvik att få lim i gasreglaget röret eftersom det inte kan fungera smidigt efteråt. Fäst en bit tejp över änden av gaspedalen röret om det finns ett hål i den för att hålla från att få lim inuti.
4

Skjut greppet på styret utan att stanna tills du når önskad position , som limmet kommer att vidhäfta snabbt. Skjut greppet på gasreglaget röret på samma sätt.
5

Wrap säkerhet tråd runt greppen för att ytterligare säkerställa att de inte kommer att lossna under cykling. Twist tråden tätt med tång och skär bort överbliven, lämnar en ¼ "svans som stoppade under vajern så den inte fastnar på något. Wrap greppen i vardera änden med ståltråd, inte i centrum där dina händer kommer att vara när du cyklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106039.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.