Hur man startar en Honda Valkyrie När Cold

Honda Valkyrie motorcyklar anses av många motorcyklister att vara några av de bästa cruising motorcyklar på vägen, eftersom det är bekvämt att rida men också kraftfull. Men i kalla vädersituationer, motorn på Valkyrie, ungefär som alla andra stora bilmotor, kan vara lite trög. Det finns vissa tekniker för att starta en cykel i dessa väderförhållanden så att den startar omedelbart och skadar inte motorcykeln i framtiden. Saker du behöver
Honda Valkyrie Motorcykel
Visa fler instruktioner
Starta en Honda Valkyrie i kallt väder
1

Sätt Valkyrian på neutral genom att hålla in reglaget på vänster handtag på cykeln. Tryck upp cykelställ med foten och rulla den bakåt en aning för att säkerställa att den har tagits i friläge och kan flytta från där den har parkerats.
2

Slå på tändningen. Du kommer att veta att det är på den neutralt ljus och olja ljus lysande på den lilla instrumentbrädan på cykeln.
3

justera choken bara halvvägs på (till höger) på vänster hantera den neutrala shifter och vrid gasreglaget på Valkyrian på vänster handtag. Vänta en sekund och tryck sedan på tändningen knappen under gaspedalen.
4

Låt cykeln för att sitta och värma upp i 2-3 minuter beroende på hur kallt det är ute innan ridning det någonstans.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109704.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.