Hur man tar bort insatsen på Yoshimura TRC Carbon slip-ons

Yoshimura avgassystem är högpresterande eftermarknaden ersättare för motorcyklar. De förbättrar aspiration av motorn jämfört med vanliga modeller och producera en mer anteckning tilltalande avgaser. Men ljuddämparen insatser medföljer med dessa snedstegons är mycket effektiva, och ryttare som vill ha en skrällande avgasljud ofta besvikna. Som ett resultat, är en vanlig modifikation för att ta bort insatsen, öka volymen av avgaserna. Saker du behöver
Number 4 insexnyckel
träpinne eller stålrör, ca 1-tums diameter
Visa fler instruktioner
1

Låt avgaserna till kyla om motorn har varit igång nyligen. Du måste röra centrala röret i avgaserna som kan bli mycket varm när cykeln är igång. Femton till 20 minuter kyla ner tid bör vara tillräcklig för att få motorn tillräckligt svalt för att röra.
2

Leta låsbulten, strax under öppningen av slutrör. På TRC den är infälld i en krökt alkov, så det inte är omedelbart uppenbara. Skruva loss bulten.
3

Skjut röret eller plugg i hålet i slutet av slutrör. Du bara vill skjuta in den så djupt som ljuddämparen går, vilket är endast cirka sex inches.
4

Tryck bestämt mot sidoväggen av ljuddämparen, med röret som en hävstång. Tillämpa ett fast tryck tills den kommer fri. Tryck röret mot den motsatta sidan av ljuddämparen för att vicka det gratis.
5

bort röret och sätt in två tummar i ljuddämparen. Dra den mot dig och det bör lyfta ut ur avgasröret. Var försiktig när du tar bort det som det finns en böj i slutet som kunde fastna i hålet på toppen av avgaserna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111547.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.