Hur vill kolla olja i en TwinCam Harley Primary

Den primära enheten finns på en Harley-Davidson Twin Cam 88-utrustad motorcykel överför den roterande energi som produceras av motorn till transmissionen. En speciell oljebad hålls inom den primära s bostäder, smörjning och kylning av den primära bältet och kopplingsanordning. Liksom motor och transmission s oljeförsörjning måste den primära vätskan kontrolleras regelbundet för att upprätthålla vätskenivåer, men också för att kontrollera kontaminering som kan avslöja större problem inom motorcykeln. Kontroll av primära fluidet är inte svårt, men kräver viss demontering av den primära luckan. Räkna med att spendera minst 15 minuter på jobbet. Saker du behöver
Motorcykel servicehiss
Torx-27 skruvmejsel
Ficklampa
Harley-Davidson primärfluid
Visa fler instruktioner
1

Användning en motorcykel servicehiss att hålla motorcykeln säkert i upprätt läge. Ställ motorcykeln i friläge och starta motorn för att värma den primära oljeförsörjning. Stoppa motorn efter tre minuter.
2

Använd en Torx-27 skruvmejsel för att skruva den primära omslag clutch inspektion, den stora runda locket på baksidan av den yttre primära luckan. Dra luckan kopplingen inspektion och dess packning bort från den primära luckan. Addera 3

Använd en ficklampa för att titta in i den primära luckan genom kopplingen inspektionslucka. Ta del av den primära vätskenivån i förhållande till kopplingsarrangemanget hållas inom den primära. Helst ska det primära vätskenivån vara precis under diafragman fjädrarna på undersidan av kopplingen församling.
4

Häll färsk Harley-Davidson primära vätska i kopplingen inspektionslucka för att höja vätskenivån efter behov .
5

Använd en Torx-27 skruvmejsel för att fästa locket kopplingen inspektion och dess packning till det yttre primära luckan.
6

ner motorcykeln från tjänsten hissen och sänka den på sidostödet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107878.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.