Hur öka Hästkrafter för My Harley 1980 FLH

Ökad effekt på en 1980 Harley FLH Electra Glides är till stor del en fråga om att använda tillgängliga bolt-on delar förekommer allmänt i Harley prestanda kataloger. De traditionella regler gäller för att bygga makt: mer luft, mer bränsle, mer avgaser. Den 1980 FLH var en stor motorcykel för sin tid, sätta ut 67 hästkrafter från 81 cubic inches av motorn. Att hålla upp med dagens motorcyklar, men presenterar lite av ett problem för FLH entusiaster. Saker du behöver
Högt flöde Förgasare avgaser
bestyckningen kit
kick-flow luftfilter
3/8-tums hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna och byt lager avgaserna med en hög-flödande prestanda avgassystem. Om du inte vill att brottas med extra buller, det finns massor av avgassystem på marknaden som producerar en mer fyllig, avslappnad avgasljud samtidigt ge makten fördelarna med ett öppet avgassystem.
2 < p> Byt filtret lager luften med ett högt flöde luftfilter. Även dyrare än traditionella filter, de är också rengöras, så att de kan pågå bokstavligen för livet av din motorcykel.
3

Re-jet förgasarna. Äldre förgasarmunstycken är mycket mindre och mer ineffektivt än dagens jetplan. Inköp och installation av ett kit förgasare jet för din FLH låter mer luft och bränsle in i förgasaren, vilket gör att motorn att producera mer makt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110534.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.