Hur man startar en Mini Motorcykel

Varje märke och modell av mini motorcykel är annorlunda , men det finns i huvudsak bara två sätt att starta motorn på en mini motorcykel . Om motorn har elstart installerat , är allt du behöver göra att trycka på en knapp . Men med de flesta modellerna , tar processen för att starta motorn mycket mer än så . Instruktioner
1

Öppna bensintanken , som ligger på toppen av ramen , mellan styret och sitsen . Fyll bensintank med färsk gas som har blivit ordentligt blandas med en gasbehandling .
2

Twist loss det svarta plastlocket på den sida av motorn som har "olja" skrivet på toppen av det . Torka av mätstickan som är en del av locket tillbaka locket till oljetanken och dra den tillbaka ut . Om oljenivån på stickan är på " FULL " linjen , sedan tillbaka locket och dra åt . Om oljenivån är på " ADD " linje , tillsätt olja tills nivån är på " FULL " linjen .
3

Tryck på knappen gummi primer på sidan av motorn tre gånger för att prima motorn med gas . Dra i snöret med det lilla handtaget är ansluten till den på sidan av motorn så hårt du kan. Dra choke utåt . Choken är den lilla knoppen som har " CHOKE " skrivet på den . Motorn ska vända . Håll startförsök tills motorn startar . Tryck in choken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106862.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.