Lägga Brake Lights till en XR400R

Lägga ett bromsljus på din Honda XR400 dirt bike är inte särskilt komplicerat, men det kräver en viss kompetens. Beståndet bakljus uttaget är utrustat med en extra ledning för en bromsljusströmställare, och du måste bestämma den bästa vägen för att dra kablar för en snygg installation. I händelse av att du är obekant med vridande på motorcyklar, ombesörja en kunnig ryttare eller motorcykel mekaniker. Saker du behöver
Broms ljus kit
metriska verktyg
lödverktyg
Elektriska löda
Wire tång
Nylon slipsar
Visa fler instruktioner
bakljus Wiring
1

Skaffa ett kit bromsljus och parkera din XR400 på cykelställ eller på en reparation stativ.
2

Ta ryttaren förarstolen och den högra ljuddämparen guard hjälp lämpliga metriska verktyg. Koppla den svarta plasten kontakt som ansluter blåa bakljus kabeln till den huvudsakliga kablaget nedanför området för sätet. Addera 3

Ta bort röda bakljus objektivet och ta bakljus lampan ur sockeln . Lossa två skruvar som håller bakljus basen till bakskärmen. Dra bort basen från gummipackningen på stänkskärmen. Notera den oanvända hål i den bakre änden av basen, bredvid hålet upptas av blå bakljus tråden.
4

Separata två gula kablar ingår i satsen och ställa in en åt sidan. Sätt in den blottade änden av en gul kabel från ljus kit genom den oanvända hålet i bakljus bas bakifrån. Skjut den nakna änden av tråden genom den oanvända kontakten hål i lampsockeln, precis tillräckligt för spetsen av tråden för att kunna lödas.
5

Löd spetsen på den gula ledningen till kontakten i lampsockeln. Låt lodet att torka. Om det behövs, trimma överflödigt lod runt kontakt med små Clippers, eller lämna överskottet med en nagelfil, för att säkerställa en enhetlig kontaktpunkt för glödlampan.
6

Route den fria änden av den gula tråden genom ledningar hålet i gummit bakljus packningen på bakskärmen. Dra slacket genom från undersidan av stänkskärmen. Sätt tillbaka bakljus basen till fender. Sätt tillbaka bakljus lampan i sockeln och sätt tillbaka den röda linsen till basen.
7

Skär den blå ledningen vid den befintliga svarta plast-kontakt. Använda tråd tång, bare 1/4 tum i slutet av tråden. Se instruktionerna i satsen och ansluta den blåa ledningen till det tre-trådig kontakt medföljer satsen. Observera att det trevägsanslutningen har en grå tråd redan installerat.
8

Anslut den återstående gula ledningen ur satsen till den öppna porten på tre-trådig kontakt, bredvid den grå kabeln. Anslut kontakten till den huvudsakliga kablaget där fabriken kontakten var fristående. En trasa runt huvudcylindern Addera Bromsljuskontakt
9

Place baktill bromspedalen . Avlägsna banjoskruven från huvudcylindern. Installera den medföljande bromsljuskontakten till banjo porten på huvudcylindern. Torka eventuellt kvarvarande bromsvätska bort med trasan.
10

String grå tråd och gula ledningen från kontakten till det område av bromsljuskontakten. Anslut båda kablarna till den medföljande två-tråd kontakten ur satsen. Anslut två-tråd kontakten i uttaget på bromsljuskontakten.
11

Säkra bromsvajrarna ljusomkopplaren till ramröret av motorcykeln ovanför den bakre bromspedalen med en eller flera nylon band. Fäst de gula och grå kablar tillsammans på det övre ramröret under sadeln med en nylon slips.
12

Sätt tillbaka den högra ljuddämparen vakt och sadeln på motorcykeln. Se servicehandboken och följa de förfaranden för blödning de bakre bromsarna. Toppa bromsvätskan i huvudcylindern innan motorcykeln körs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110929.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.