Felsökning av en Blaster 200

The Blaster YFS200 är en ATV som tillverkas av Yamaha. När maskinen inte fungerar ordentligt, kan du felsöka för att hitta orsaken till problemet. Problem kan uppstå när underhållet inte utförs korrekt eller rutinmässigt på maskinen: detta inkluderar inspektion av tändstift och rengör luftfiltret. Dessa uppgifter måste göras i början av varje ridning säsong. Saker du behöver
tändstiftsnyckel
Bladmått
Momentnyckel
Ej brandfarligt lösningsmedel
Luftfilter olja
Visa fler instruktioner
Inspektera tändstift

1

Koppla bort tändkabeln från tändstiftet. Lossa tändstiftet med tändstiftsnyckel och ta tändstiftet ur motorn.
2

Undersök tändstiftet för att se om det är smutsigt. Om korrosion visas på pluggen eller om den är sprucken, måste den bytas ut.
3

Mät gapet av elektroden med bladmått. Gapet på elektroden bör vara mellan 0,7 och 0,9 mm eller 0,028 och 0,031 tum.
4

Rengör ytan för packningen med en ren trasa. Placera en ny packning på ytan och sätt i kontakten i motorn. Dra ur kontakten till 18 foot-pounds med momentnyckel. Addera Clean Air Filter
5

Lyft upp sätet för att ta bort den från ATV. Ta bort skruvarna som håller fast luftfiltret fallet med Philips skruvmejsel. Ta bort locket på luftfiltret fallet.
6

Dra elementet ur fodralet. Separera elementet från metallen guide eller support.
7

Tvätta elementet i ett icke-brandfarligt lösningsmedel. Kläm elementet för att avlägsna eventuellt överskott av lösningsmedel. Ställ elementet åt sidan och låt den torka.
8

Ansök luftfilter olja till elementet. Placera elementet tillbaka i metall guiden. Ställ guiden tillbaka i luftfiltret fallet.
9

Sätt tillbaka locket på plats och sätt tillbaka stolen till ATV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110525.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.