1981 Suzuki motorcykel Felsökning

När en motorcykel blir gammal, kommer du vanligtvis se problemen börjar uppstå. En 1981 Suzuki (del av GS-serien motorcyklar) är inget undantag. De huvudsakliga problemen som uppstår med äldre cyklar är i tändningslåset och motorn. Även om det kan verka skrämmande för att felsöka din cykel, är det en enkel process som kan göras hemma utan att behöva spendera en massa pengar. Saker du behöver
Fuel
Elstart
Hylsnyckel
Duk
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna tanklocket från höger av bränsletanken. De bränsletankar på Suzuki GS är skruvkork, så du kommer att kunna enkelt göra detta för hand. Bränsletanken är ovanför motorn. Detta gäller alla versioner av Suzuki GS-serien. Fyll tanken med bränsle och slå på Suzuki GS motorcykel. Om motorcykeln inte startar då problemet kan ligga med tändningen.
2

Lossa de tre tändstiften på höger sida av Suzuki motor med hylsnyckel. De pluggar på GS-serien motorcykeln är små och vita, så de är lätta att se. Torka varje kontakt med en trasa. Sätt tillbaka varje tändstift till respektive plats med hylsnyckel. Slå på Suzuki GS motorcykel. Om det inte startar, då är problemet med batteriet.
3

Fäst de två ändarna av en elektrisk startmotor till toppen och botten av batteriet på Suzuki GS motorcykel. Batteriet är till vänster om Suzuki GS motorn. Batteriet på en GS är en liten, cylinderform. Vrid elstart på och motorcykeln på samtidigt. Om motorcykeln inte startar den här gången, kommer du behöva köpa ett nytt batteri från en Suzuki återförsäljare eller fordonsindustrin butik som lagerför GS utrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110526.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.