Hur man byter en Reed Valve

En tungventilen ligger i insugningsröret mellan förgasaren och topplocket av en tvåtaktsmotor. En vass Ventilen låter bränsle och luft blandningen att passera genom intaget till cylindern. När blandningen har passerat genom ventilen, stängs vass av flödet, därför inte tillåter sammantryckningen av motorn för att tvinga blandningen tillbaka in i förgasaren. Om tungventilen blir slitna eller vass bryter av, motorn med vara mycket svårt, om inte omöjligt, att starta. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Skiftnyckel
ersätter vevskedsventil
gänglåsningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Lossa bandklämmor som Håll förgasaren på plats med en stjärnskruvmejsel i moturs riktning. Observera att det kommer att finnas två klämmor, en som förbinder förgasaren till gummit insugningsröret och en som förbinder förgasaren till luft rutan.
2

Dra förgasaren mot dig och bort från gummi insugningsrör och luften rutan. Ställ in förgasaren åt sidan.
3

bort grenröret gummi intaget från topplocket genom att ta bort fästbultarna med en skiftnyckel i moturs riktning. Dra tungventilen församling från insugningsröret.
4

Ta bort skruvarna som håller röret i ventilen med en skruvmejsel i en moturs riktning. Ta bort vass och kassera den.
5

Placera en ny vass i ventilen montering i stället för den gamla. Placera en gänglåsning på gängorna i fästskruvarna och dra åt dem med en skruvmejsel i medurs riktning.
6

Placera tungventilen tillbaka in i gummit insugningsröret. Fäst grenröret till cylinderblocket med en skiftnyckel, vrida det ursprungliga jordbruksföretaget bultarna i medurs riktning.
7

Arbete förgasaren tillbaka mellan insugningsröret och luften rutan. Kontrollera att gummitätningar på luft rutan och grenröret inte blir skrynkliga eller bindande. Rotera förgasaren så att den övre är vänd uppåt, om det behövs. Dra åt bandklämmor på varje sida av förgasaren med en stjärnskruvmejsel i medurs riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106842.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.