Hur man installerar bakskärmar på Mean Streaks

Som märkets premiären "muscle bike," Kawasakis Mean Streak har en snygg, aggressivt utseende som rivaler konkurrensen i ren attityd. Många Mean Streak ägare, men föredrar att lägga till sin cykel attityd genom att anpassa nästan varje del av maskinen. Installera en anpassad bakskärm kan ändra en Mean Streak utseende från tuffing till en klassisk cruiser eller någonting däremellan. En typisk bolt-on fender installation är en ganska snabb jobb, förutsatt att fender är gjord för att använda lager byggformerna. Saker du behöver
10 mm och 12 mm uttag
Hylsnyckel
5 mm och 6 mm Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Skruva av bultar på baksidan och sidorna av sätet, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Lyft den bakre delen av sitsen uppåt, dra sedan bort den från din motorcykelns ram. Dra de bakre blinkers och bakljus från Mean Streak kabelnät, som ligger nära den vänstra sätet skena.
2

Ta bort bultarna från kromade kåpor fender fjäderben, med hjälp av en 5 mm insexnyckel. Dra täcket ifrån bakskärmen och ramens fjäderben fender. Skruva ur skruvarna från rambalkar och tvärbalken mellan sätesskenorna, med hjälp av en 6 mm insexnyckel och en 12 mm hylsa. Dra bakskärmen mot baksidan av motorcykeln.
3

Ta bort fästet fästa bakljus och blinkers på bakskärmen, om det behövs. Vänd bakskärmen över. Avlägsna plastskyddet bakljuset från insidan av stänkskärmen. Lossa lockets bultar med en 10 mm hylsa, dra sedan bort locket. Skruva bort bakljuset och blinkers konsolens skruvar från insidan av bakskärmen med en 10 mm hylsa. Dra fästet och ljusets ledningar ut från stänkskärmen.
4

Montera bakljus och blinkers hållaren på den nya bakskärmen. Skjut lamporna för ledningsdragning genom kanalen på slutet av fender. Skruva fast hållaren på plats med en 10 mm hylsa. Skruva fast locket bakljuset på insidan av stänkskärmen med en 10 mm hylsa.
5

Skjut ny bakskärm mellan ramens fender skenor. Bolt fender till fender rälsen, med hjälp av en 12 mm hylsa och en 6 mm insexnyckel. Installera om krom fender skenan täcker med en 5 mm insexnyckel.
6

Anslut blinkers och bakljus i din Mean Streak: s kabelnät. Skjut den främre delen av sitsen på plats på motorcykelns ram, sedan sänka den på bakskärmen. Skruva fast sitsen på motorcykeln med en 5 mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110564.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.