Hur Sea Foam en ATV

Sea Foam varumärke Djupt Creep är en kraftfull smörjmedel, som ofta används för motor imma också. Motor imma används vanligtvis på båtmotorer under vinterförvaringen men kan användas på alla typer av motorfordon som kommer att lagras under långa tidsperioder. Sea skumning en ATV är en term som egentligen refererar till motorns imma delen av vinterförvaring. Motor imma kombineras med andra åtgärder håller din ATV motor säker och ren under lagring. Saker du behöver
Sea Foam Djupt Creep smörjmedel
Grundläggande handverktyg
ATV manuell
Bränsle stabilisator
Visa mer Instruktioner
1

Koppla bort batteri. Om möjligt, ta bort den och placera den på en varm plats. Fäst den till ett batteri underhållare eller sippra laddare. Detta kommer att hålla din batteriladdning över vintern och förlänga batteritiden.
2

Koppla loss tändstiftet och ta bort tändstiftet från din ATV. Ställ den åt sidan och spraya Sea Foam direkt in i cylindern genom tändstiftshålet. Om din ATV har mer än en cylinder, upprepa den här processen för varje cylinder. Sätt tillbaka tändstiftet och återanslut tändkabeln.
3

Kontrollera bränslet petcock är i avstängt läge. Tappa av bränslet från flottör skålen i din förgasare. Rådgör med din ATV manual om du är osäker på hur du gör detta på din ATV modell. Öppna luft rutan och ta bort luftfiltret. Spray Sea Foam i förgasaren genom öppningen i luften rutan beläggningen alla invändiga ytor noggrant. Spray Sea Foam genom avloppet i float skål, beläggning på insidan av det också. Detta kommer att förhindra ackumulering av gammal bensin under lagring.
4

Var säker på att din bränsletanken är full, och lägga bränsle stabilisator. Detta kommer att förhindra uppbyggnad av fukt i bränslet och bränsletanken, vilket gör att bränslet att skämma över vintermånaderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111240.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.