Felsökning '83 Honda Shadow Motorcycles

1983 års Shadow motorcykel tillverkas av Honda. Felsökning av en motorcykel kan vara skrämmande, speciellt om du inte känner dig runt en cykel. Motorcykelns motor är där de flesta problemen har sitt ursprung. När motorn inte startar, är motorcykeln värdelös. Du kan testa om motorn fungerar korrekt genom att försiktigt felsökning det. Saker du behöver
Fuel
Duk
Hylsnyckel
Elstart
Visa fler instruktioner
1

Skruva av tanklocket från bränsletanken med händerna. Bränsletanken kan vara belägen ovanför motorn. Fyll på bränsle i tanken. Slå på Honda Shadow motorn. Om det inte startar när du slår på den, kan du ha ett problem med din motorcykel tändning.
2

Koppla Honda tändstift och gnista tråd med hylsnyckel. Tråden och pluggar är placerade på höger sida av motorn på Honda Shadow. Torka pluggar och tråd i en torr trasa. Med fuktiga tändstift och gnista tråd kommer att påverka hur väl tändningen fungerar. Sätt gnista tråd och pluggar igen och dra åt dem med en hylsnyckel. Slå på motorcykeln, om det fortfarande inte startar, så har du ett batteri problem.
3

Link ändarna av en elektrisk startmotor på ovansidan av Honda Shadow motorn. Slå på startmotorn att driva upp Honda. Om det inte finns någon ström kommer från motorcykeln då problemet ligger hos batteriet. Du kommer att behöva köpa ett nytt batteri från en bil butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110524.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.