Hur polska GSX-R Frame

Suzuki GSX-R motorcykeln tillverkades först 1986. Motorcykeln har en fyrcylindrig motor och en aluminiumram. En ändring som du kan göra för att cykeln är att polera matt yta av den ursprungliga ramen till en hög lyster. Detta sker ofta för att förbättra det estetiska utseendet på motorcykeln för utställningar och för allmänt underhåll. Polering ramen är en enkel process, men det kan vara tidskrävande. Det enklaste sättet att polera ramen är med en slipskiva och varierande kornstorlek sandpapper. Saker du behöver
mässingspolish
1200-grit sandpapper
Dammask
Ögonskydd
Handheld slipskivan
Flera gryn av sandpapper, allt från 120 till 1500
Buffing hjul
Metal polering oseriösa
Visa fler instruktioner
1

Häll lite mässingspolish över ramen av motorcykeln. Gnid polish i metallen med 1200 sandpapper för att gnugga bort anodiserade beläggning över aluminium på aluminiumstomme. Använd cirkulära rörelser och gnugga varje avsnitt i ungefär två till fem minuter. Skölj ramen med vatten när du är klar.
2

Sätt på en ansiktsmask och ögonskydd. Börja med 120-slippapper på slipskivan. Slipa hela ytan av ramen med 120-slippapper. Sand ram med nästa högre grit papper. Fortsätt att slipa ram med varje successiv grit papper tills du sand förra gången med 1500-grit. Metallen ska börja lysa när du sand med 1500-slippapper.
3

plats lite polering rouge på lumpskiva. Buff ytan på motorcykelns ram med lumpskiva tills en hög glans visas. Efter polering av metall, är det onödigt för dig att lägga till några ytterligare förseglingar över metallen. Du kan polera metallen regelbundet för att få glansen tillbaka till en hög lyster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110480.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.