Hur Wire en Yamaha YFZ450

Kabeldragning en Yamaha YFZ450 krävs tålamod och uppmärksamhet på detaljer. Med undantag för racing mekaniker som tillbringar varje vaken motorcyklar timme byggnad, kräver ledningsdragning en motorcykel hjälp av servicemanualen. Kablaget för din Yamaha YFZ450 har mätt grenar för en specifik layout och du installerar sele med fendrar, gas tank och säte bort från motorcykeln. När den primära ledningar har installerats ansluter du gren kablar till andra tillbehör och de lampor som du sätter ihop motorcykeln. Saker du behöver
Yamaha YFZ450 servicemanualen
kablage slipsar
Nylon
metriska verktyg
Visa fler instruktioner
Primary Wiring
1

Lägg kablaget atop motorcykeln. Se de elektriska delarna i servicehandboken och identifiera de främre, mellersta och bakre delen av selen genom att jämföra kontakterna och kabelfärger till diagrammen och beskrivningar i manualen. Identifiera batterikablarna.
2

Route lämpliga grenledningar och kontakter tändspolen, CDI box, tändningen och bränslepumpen. Route grenen kablar och kontakter till avgasröret sensor och temperaturgivare på motorn. Fäst varje tråd till motorcykelns ram eller ett fäste med nylon band. Addera 3

Fäst den viktigaste delen av selen till motorcykelns ram med nylon band. Placera batterikablarna på batteriet. Anslut inte batteriet leder till batteriet vid denna punkt.
Tillbehör Ledningar
4

Identifiera gren ledningar och kontakter för bakljus och bromsljus strömbrytare. Dra bakljus kablar på baksidan av motorcykeln. Anslutningarna fäster när du installerar de bakskärmarna. Anslut bromsen tråd ljus filial vid bromsljuskontakten ovanför den bakre bromspedalen.
5

Route grenen tråd för instrumentpanelen och tändningslåset och göra anslutningar. Dra kabeln till startkontakten på styret och anslut kabeln på brytaren.
6

Placera framskärmen montering på framsidan av motorcykeln. Lyft enheten i läge och anslut strålkastaren trådarna på baksidan av lamporna. Fäst fender enheten på motorcykeln med lämpliga metriska verktyg.
7

Placera bakskärmen montering på baksidan av motorcykeln. Lyft aggregatet på plats och anslut bakljus kabeln på baksidan av ljuset. Fäst bakskärmen enheten på motorcykeln.
8

Återkoppla bensintanken på motorcykeln och anslut bränsleledningen från bränslepumpen. Anslut batteriet leder till batteriet. Sätt tillbaka sätet på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111237.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.