Hur man installerar ett No-Cut Frame Slider på en 2008 Suzuki GSXR 750

Frame reglagen erbjuder en billig form av skydd för din Suzuki GSX-R 750 dyraste komponenten ... ramen. Tyvärr, installera en uppsättning ram skjutreglage vanligtvis innebär att skära hål i plasten karossen av motorcykeln. Om det görs på rätt sätt, kommer det målgång i motorcykeln unmarred. Detta tar dock en viss nivå av skicklighet att utföra. För att underlätta medvetandet hos många GSX-R ryttare, ingen skuren skjutreglage tillgängliga. Bestående av en uppsättning av Delrin puckar monterade att kompensera plattor som lindas runt motorcykelns kåpor, dessa ram reglagen erbjuder skydd utan att skära karossen. Saker du behöver
insexnyckel eller hylsnyckelsats
insexbits huvud satt
Hylsnyckel
Låsningsmedel självhäftande
Visa fler instruktioner
1

Montera stativplattor reglaget genom att föra koppen distanserna på plats. Det bör finnas två distanser per platta. Applicera en droppe av tråd-låsvätska på gängorna på de åtskiljande bultar. Använd en insexnyckel eller hylsnyckel skruva bultarna genom plattan och in distanserna.
2

Ta bort de mittersta kåporna från båda sidor av motorcykeln. Använd en insexnyckel eller hylsnyckel skruva spackling bultarna och dra kåpan bort från ramen.
3

Lossa höger motor Pinnbult nypa med en hylsnyckel. Skruva loss motorn stud och ta bort den. Placera den högra sidoplåten mot ramen och fäst den med en insex skruv. Sätt motorn stud genom botten av plattan och dra åt med en hylsnyckel.
4

Lossa vänster motor Pinnbult nypa med en hylsnyckel. Skruva loss motorn stud och ta bort den. Skjut den medföljande aluminium bricka på den gängade änden av insex bulten och placera vänster sidoplattan mot ramen. Dra åt bulten insex till plattan vid ramen. Sätt motorn stud genom botten av plattan och dra åt med en hylsnyckel.
5

Sätt de mittersta kåporna på motorcykeln. Montera puckar ram reglaget till plattorna, placera längre pucken på vänster sida av motorcykeln. Varje puck har en tandad del att linda runt kåporna. Passa in skåran så att pucken inte kommer i kontakt med motorcykelns kaross. Applicera en droppe av tråd-låsvätska på gängorna på bultarna och dra åt med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106917.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.