2003 Harley Davidson Fatboy Specifikationer

Harley-Davidson introducerade FLSTF Fat Boy till Softail linjen för 1990 års modell. För 2001 sattes Harley-Davidson bränsleinsprutning till Softail motorcyklar och beteckningen på Fat Boy blev FLSTFI. The Fat Boy är en av de mest utmärkande Harleys. Det har medverkat i många filmer och TV - Arnold Schwarzenegger cyklade en i "Terminator II" och John Travolta och Tim Allen tog sina Fat Boys längdskidåkning i "Wild Hogs". Motorspecifikationer

2003 Harley-Davidson Fat Boy har en 88 kubiktum, eller 1.450 cc, luftkyld twin cylindrig motor med två ventiler per cylinder. Den 2003 Fat Boy har Harley elektroniska sekventiell port insprutningssystem och en elektrisk startmotor.
Transmission Specifikation

Ström levereras till bakhjulet i 2003 Fat Boy från en femväxlad - en ner, fyra upp - transmission med en kolfiberförstärkt bälte slutväxeln. Kopplingen, som med de flesta motorcyklar, är en våt multi-tallriksmodellen.
Body

2003 Harley-Davidson Fat Boy är uppbyggd kring ett stål dubbel vagga ram. Den 41,3-mm teleskopisk framgaffel ger framvagnen medan i ryggen de dubbla stötdämpare döljs under motorn för att ge cykeln en hardtail look. Detta ger Fat Boy en aning hård tur, speciellt över gupp. Både främre och bakre bromsarna är dubbla kolvsok. The Fat Boy har ryttare brädorna med en häl-tå växelreglage. Elektronik inkluderar en hastighetsmätare, vägmätare och trippmätare. Addera Mått

2003 Fat Boy är 94,3 inches lång med en hjulbas på 64,5 inches. Den har en markfrigång på 5,1 inches och ryttaren sitter 27.5 inches från marken. Torrvikt Fat Boy är 669 pounds och bränsletanken rymmer 5 liter. Den 2003 Harley-Davidson Fat Boy erbjöds i sex färger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108399.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.