Lägga till kylvätska till en Kawaskai Vulcan 500

Erbjuda cruiser styling drivs av en 498 cc vätskekyld parallelltwin motor, är det Vulcan 500 ett perfekt val för kostnadsmedvetna motorcyklister. Vulcan parallell twin motor är en pålitlig kraftverk som kan pågå i många långa år av ridning med rätt underhåll. Däremot kan den lilla uppgiften att tillsätta färsk flytande kylmedel i motorcykelns kylsystem vara skrämmande för nya ryttare eftersom kylmediet är reservoar verkar saknas. Åtkomst till reservoaren kommer att kräva att du tar bort bränsle-tankmonterade hastighetsmätare. Saker du behöver
Allen hylsnyckelsats
Hex Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Kylvätska, 50/50 mix
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en plan, slät yta och låt den svalna. Ta förarsadeln, med en insexnyckel socket för att skruva loss fästskruven på baksidan av sätet. Lyft baksidan av sätet uppåt. Dra hela sätet mot den bakre stänkskärmen för att frigöra flikarna på framsidan av sitsen från ramen. Ställ in sitsen åt sidan.
2

bort hastighetsmätaren och instrumentpanelen från bränsletanken. Använd en insex för att skruva loss bulten från botten av instrumentpanelen. Lyft instrumentpanelen uppåt och dra av det elektriska anslutningsdonet från baksidan av panelen. Skruva hastighetsmätaren kabeln med en tång. Ställ in hastighetsmätaren och instrumentpanelen åt sidan.
3

Lokalisera kylvätskebehållaren, som är monterad på den högra sidan av kaviteten under hastighetsmätaren. Skruva loss behållaren s tanklocket och långsamt hälla färsk kylvätska i behållaren. Fyll i tills kylvätska är i nivå med "Full"-märket tryckt på behållaren. Skruva på locket på behållaren.
4

Skruv hastighetsmätaren kabeln på baksidan av hastighetsmätaren och anslut den elektriska kontakten. Placera hastighetsmätare och instrumentpanel på bränsletanken och infoga och dra åt bulten med en insex.
5

Skjut flikarna på framsidan av sadeln i låset på ramen och nedre sitsen på plats. Sätt i stolens monteringsbulten och dra åt den med en Allen-uttag för att säkra stolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107010.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.