Hur Justera Mikuni BST Förgasare

Mikuni är en tillverkare av motorcykel förgasare, baserat i Japan. De är vanligen monterade som fabriken standard för encylindriga motorcyklar tillverkade där. Den BST är en budget enhet som har mer av en "set and forget" stil än en prestation produkt, men de måste vara korrekt inställda för att förhindra en rad olika frågor, däribland misständning, motorstopp eller plugg och kolv nedsmutsning. Justeringsskruvarna är i ett annat läge än på andra kolhydrater, men förfarandet är densamma. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Starta cykel och kör motorn i fem till tio minuter. Motorn behöver för att nå sin optimala drifttemperatur för att säkerställa att de delar av förgasaren expandera att korrekt återge hur de kommer att fungera när du kör normalt.
2

Stäng full gas och låt motorn tomgång. Leta justerskruven på undersidan av förgasaren. Vrid skruven tills du hör bränsleblandningen börja löpa magert. Du kan identifiera denna med ett dopp i varv nivå, och eventuellt en del misständning.
3

Vrid skruven tillbaka åt andra hållet tills motorn går på tomgång bekvämt och konsekvent. Ta cykeln ut för en kort åktur, ta din skruvmejsel med dig. Öppna gasspjället så bred som möjligt och se till att underblåsa förblir konsekvent inom hela varvtalsområdet. Om blandningen körs magert när gasspjället är öppet, tillsätt ett halvt varv till justerskruven och testa det igen. Upprepa denna process tills motorn startar jämnt över hela varvtalsregistret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111429.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.