Hur man bygger en motor Stativ för en Twin Cam 88B

Twin Cam 88B är en motorcykel motor erbjuds med många modeller av cyklar som produceras av Harley Davidson. Testa denna motor innan den monteras på en motorcykel ram görs genom att fästa den till en motor monter. Men när ett stativ för motorn är inte lätt tillgänglig, kan du tillverka en för att tillgodose dina behov med hjälp av en stålplatta och metallrör. Saker du behöver
Måttband
Steel
tuschpenna
drillborrpressen
1 tum med 1-tums fyrkant metallrör
Chop såg
Welder
borrmaskin
Nötter
Wrench
Bultar
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet mellan motorfästen på motorn med hjälp av måttband. Anteckna de mätningar på en bit papper.
2

Överför mätningar av motorfästen till en stålplatta. Markera platsen för bulthålen för motorfästen med tuschpenna. Borra hål genom stålplåt på båda varumärkena med borr press.
3

Mät en 1-tums med 1-tums bit metallrör till 4 meter med måttband. Klipp här metallrör till denna längd med kapsåg. Upprepa detta steg för att skära ytterligare tre 4-fots längder av slangar.
4

Placera ena änden av metallrör vid varje hörn av stålplåten. Svetsa metallrör på stålplåt med svetsaren.
5

Mät avståndet mellan varje bit av metallrör. Skär fyra bitar av slang som motsvarar var och en av mätningarna. Svetsa de skurna bitar av metall längs botten av motorn står för basen.
6

Borra två hål 2 tum från varje ände på vänster och höger sida av basen med borrmaskin. Sätt ett hjul i varje hål och säkra med en mutter och skiftnyckel.
7

Rikta motorns fästhål på Twin Cam 88B motor med borrade hål i stålplåten på motorns stativ . Säkra motorn till motorns stativ med skruvar och muttrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111522.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.