Hur man stämmer en Dirt Bike Med UNI luftfilter

En av de första komponenterna för att ersättas av den allvarliga off-road ryttare eller motocross racer är luftfiltret. UNI, en tillverkare av högpresterande luftfilter, har utrusta blivande motocross hjältar och allvarliga ryttare trail sedan 1971. Dock kommer helt enkelt installera ett UNI-filter utan andra högpresterande komponenter faktiskt ha en negativ effekt på din smuts cykeln prestanda. För att verkligen "trimma" din smuts cykeln, måste du lägga till några fler komponenter för att balansera din smuts cykeln är luft-till-bränsle-förhållandet. Instruktioner
Tuning
1

Installera en UNI high-flow luftfilter att byta filtret stock luften. Detta gör är större volym luft att komma in i motorn.
2

Installera större munstycken i förgasaren för att matcha den ökade luftmängden. När re-sprutas ordentligt, kommer förgasaren att skapa en starkare luft /bränsleblandning som kommer att öka makten.
3

Byt fabriken utrustade avgassystemet med en eftermarknad avgassystem för att hjälpa utvisa förbrukade gaser så direkt som möjligt. Mest eftermarknaden rören ger en rak, obegränsat flöde som hjälper dra i nästa laddning av frisk luft och bränsle som avgaserna släpps.
4

Starta din smuts cykeln, lyssna på motorn för att pinga eller en ovanligt hög tomgång, eftersom dessa är tecken på att bränsleblandningen är för mager. Om cykeln har problem med att starta eller stannar inte igång, körs det fortfarande alltför mager och behöver en större uppsättning av munstycken.
5

Test rida din smuts cykeln, letar efter tecken på Motorpumpning eller pinga. Testning för en mager blandning kan också göras genom att varva med motorn sedan låta på gasen. Om motorn hänger på en högre tomgång sedan avtar, körs det fortfarande magert. Om något av dessa symtom är närvarande, installera en större uppsättning av munstycken.
6

bort förgasaren och byta munstycken med en större serie strålar, om det behövs, för att balansera luft /bränsleblandning. Ta cykeln ut för en annan provtur, söker igen för symtom på en mager blandning. Upprepa efter behov.
7

Gå för en lång åktur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106543.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.